Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Кај нас можете да најдете богат асортиман на производи од:
-Мали кујнски апарати
-Пластика 
-Стакло
Порцелан
-Керамика
-Росвајт
-Тефлон
-Различен кујнски прибор за домакинство
-Декоративни елементи и мн др.
Се на едно место за вашиот дом!
Кај нас при секое купување добивате предности со вашата CashbackWorld картичка***
Ве очекуваме!!!


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Prespa-Shop?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.