Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 09:00 - 17:00
 • Контакт
  Томи: +389 77 554 360
  Ице: +389 77 662 428
 • ID на Трговски Партнер
  36303160

Опис

Млин за сточна храна и продажба на сточна храна... Вршење на услуги: Мелење на зрна и цели плодови. Продажба на сточна храна, Витамини, Премикси, Концентрати.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mlin MANCHEVI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.