Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Стојне Николова е родена на 4ти септември 1994 година во Струмица. Со музика почнува да се бави уште од детските години, а на македонската музичка сцена е позната од својата 17та година, кога за прв пат настапи на реномираниот фестивал во Македонија, Охрид Фест. Во 2013 го издава првиот свој албум, "Од срце тебе подарена". Продолжува со настапи на фестивали надвор од Македонија и речиси од секој фестивал на кој настапува се враќа со награда. Во 2015 година го потпишува својот прв професионален договор со музичко-продуцентската куќа Балканика Продукција и оттогаш нејзината кариера започнува да оди по нагорна линија. Истата, 2015 година ја издава својата песна, "Рано е" кој наидува на одличен прием кај публиката...

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STOJNE NIKOLOVA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.