Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Најголем избор на квалитетни врати, ламинат, паркет, плочки, пелети по најпристапни цени, на влезот во Старата чаршија (кај синџирот) од кај Ат Пазар.
Застапник на Светските Брендови:

KRONO Original, FLOOR Pan, Balterio, KRONO SWISS, Boyut, Faggio.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од IGNACIA FM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.