Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 10% 5 - Трговија со нерѓосувачки челик
 • 2% Cashback + 10% Градежни материјали
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 07:00 - 20:00
  Сабота 07:00 - 19:00
  Недела 09:00 - 14:00
 • Контакт
  tel: +389 47 451 778
  mob: +389 70 212 871
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36303155

Услови

Попустот важи за сите производи по малопродажни цени!

ОписНЕБИ КОМЕРЦ ГИ ОПФАЌА СEГМЕНТИТЕ НА МАЛИ ПРОИЗВОДИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ И ГРАДИНА
-ЖЕЛЕЗАРИЈА
-БОИ ЛАКОВИ
-ЕЛЕКТРИКА
-ОДВОД-ДОВОД
-САНИТАРИЈА
-МАТЕРИЈАЛИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО
-ЛЕПАЦИ ЗА ПЛОЧКИ И СТИРОПОЛ
-ГЛЕТ МАСИ, АББРИП, ГИПС ТАБЛИ.,КАНУФ
-РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА БЕЛА ТЕХНИКА
-РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРИ И ВЕЛОСИПЕДИ
-ПЛАСТИЧНИ МАСИ, СТОЛОВИ, ЧАДОРИ, ЛЕЖАЛКИ, ШАТОРИ

ВО ИСТИОТ ДОМЕН СЕ НАОЃА УШТЕ ЕДНО ПРОДАЖНО МЕСТО НА
УЛ.4 БР 102
КАЈ НАС КВАЛИТЕТОТ СЕКОГАШ Е НАЈЕВТИН.ПОВЕЛЕТЕ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zhelezarija Nebi Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.