Apteka VIOLA Strumica

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани Членови,
Членските Предности не важат за купување на лекови со унифицирана цена.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис


Драги наши клиенти и почитувани пациенти, нашата секојдевна мотивација и работа секогаш да бидеме што подостапни и полесно прифатливи за секојдневните ваши медицински потреби, давање на здравствени услуги и лековити и медицински препарати како совети од областа на Фармацијата, така и во подобрување и зачувување на вашето здравје. Затоа Аптека Виола е соодветно опремена и секогаш ви стои на располагање со богат асортиман на сите видови ОТЦ препарати, лекови и медицински помагала, како и средства за детска и диететска исхрана, ортопедски помагала и секојдевно снабдување на вашите неопходни лекови,


Предностите кои ги нуди лојалната програма не може да се користат за лекови со бандерола,
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka VIOLA Strumica?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.