Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 10:00 - 20:00
  Среда, Сабота 10:00 - 18:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36303146

Услови

НАПОМЕНА : Предностите од Cashback World не важат за порачката на делови.

Опис

Поправка на мобилни телефени од сите брендови
Делови за кинески телефони
Промена на тач/екран
Промена на звучник/микрофон
Конектор за полнење
Сим конектор
Проблем со мрежа
Декодирање/остранување гугл акаунт
Софтверски поправки, преинсталирање/надоградби
Контакт:075/766-656 - брзо и по најдобри цени!
Ве очекуваме 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EVA ELEKTRONIKS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.