Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 33 - Зафати во ентериер по 6500 MKD Купување
  • 5% + 30 Достава по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Изработка на декоративни ѕидови од програмата на Rivedil.
Изработка на тервентин и бетон ефект внатрешно и за на фасада.
Нудиме изработка на : Рафаело , Луна , Сахара , Фиљодориенте , Дрво ефект , емитација на цигли , спаканто , Емоциони , персија , симфонија , еволушион , дамаскато и многу други израбоки. Контакт телефон: 078 978 472

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Deki Todosov?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.