Cashback & Shopping Points

 • 3% + 3,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Среда, Петок - Недела 00:00 - 23:00
  Четврток 00:00 - 23:00
  00:00 - 23:00
 • Контакт
  tel: +389 2 240 00 11
  tel: +389 2 240 00 10
  mob: +389 78 240021
 • ID на Трговски Партнер
  36303139

Опис

Најдобриот хотел во  Скопје  кој  нуди   најдобри  цени  за семиранири,  прослави   за   презентации    се наоѓа  во    населбата  Аеродром  во Скопје кај  Три бисети   до   кејот на реката   Вардар  бизнис   центар   најдобриот   персонал  и  најдобра  услуга    работи секој  ден  во   неделата    од  00  до  24 часот 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotel Porta?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.