Kolonijalna Prodavnica Matej-Dalibor

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Колонијална Продавница Матеј-Далибор, с.Горно Липович.
Се за Вашите секојдневни потреби, храна, пијалоци и др.
.
.
.
.
Ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kolonijalna Prodavnica Matej-Dalibor?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.