Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Zimus Kompani so dolgotrajna tradicija, osnovana 1992.
Nudi sirok asortiman na proizvodi za domakisntvo, ugostitelstvo, osvetluvanje i se sto vi e potrebno za vasiot dom.
Istotaka vo ponudata se ima i tepisoni so visok kvalitet i najmoderen dizajn.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZIMUS KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.