AVTO DELOVI DIAS GRUP

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија успешно опстојува на нашиот пазар повеќе од 20 години. Како авангарда во продажба на авто делови (специјализирани за јапонски возила) слободно може да истакнеме дека бевме апсолутни лидери во дејноста. Во 2017 година менаџерскиот тим донесе одлука за комплетно ребрендирање на старата компанијата во ултра модерна компанија ДИАС ГРУП која многу пософистицирано ќе одговори на новите потреби на пазарот за продажба на авто делови.
Во соработка со водечките светски познати брендови лидери во авто индустријата, нашата компанија Диас Груп изгради препознатливост, доверба и кредибилитет. Познатите брендови не инспирираат да ги испорачаме најдобрите можни решенија се со цел да ја задржиме и подобриме довербата кај нашите клиенти.
Квалитетот на автомобилските деловите усогласен со барањата на пазарот е темелот на нашиот досегашен успех. Довербата која лојално ни ја укажуваат нашите клиенти е наша стратегиска определба која од година во година не движи се понапред.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVTO DELOVI DIAS GRUP?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.