Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 20:00
  Недела 08:00 - 12:00
 • Контакт
  mob: +389 75 237 778
  +389 75 471 778
  tel: +389 47 225 851
  +389 47 520 606
 • ID на Трговски Партнер
  36303113

Опис

Карно Комерц 


Повеќе од 25 години на битолскиот пазар од 1993 година, на исто место , иста локација - Бела Чешма Битола.
Нудиме свежи месни и сувомеснати производи со висок квалитет.
Пелагонискиот регион и низ Македонија снабдуваме со свежо јунешко, телешко, свинско и пилешко месо, како и риба, сувомеснати, месно и млечни производи.
Врши достава со свои климатизирани возила по хасап систем низ цела Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KARNOKOMERC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.