Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Сега 9% наместо 4% Cashback Валиден од 26.12.2022 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


БИВЕСТ ДОО Скопје ул. Лазар Поп Трајков 23/2-2 Автокоманда општина Гази Баба 
основана 1991 година 
-сметководствени услуги 
-контрола на финансии и конултантски услуги
-стручно , законито, ажурно и уредно водење на сметководствена евиденција 

-консултантски услуги во царинското работење, 
царински складови, 
акцизни складови 
облагородување, лон систем 
Овластен екеономски оператор
Овластен економски оператор
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BIVEST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.