Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник 08:00 - 17:00
  Вторник - Петок 08:30 - 17:00
 • Контакт
  mob: +389 70 340 521 - Biljana Mihajlova Vasileva
  моб: +389 70 349 921- Vasilev Stojche
  bivest.mk/
 • Интернет / Социјални медиуми
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36303111
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис


БИВЕСТ ДОО Скопје ул. Лазар Поп Трајков 23/2-2 Автокоманда општина Гази Баба 
основана 1991 година 
-сметководствени услуги 
-контрола на финансии и конултантски услуги
-стручно , законито, ажурно и уредно водење на сметководствена евиденција 

-консултантски услуги во царинското работење, 
царински складови, 
акцизни складови 
облагородување, лон систем 
Овластен екеономски оператор
Овластен економски оператор
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BIVEST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.