Zanaetchija - Farbar Riste

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Опис

Занаетчија - Фарбар Ристе ви нуди услуги за фарбање на мебел изработен од медијапан и дрво со полиуретански и водени бои и лакови, нито бајцеви во разни бои и нијанси, мат, полусјај, сјај и полирани. Освежување на стариот мебел, кујни комоди, маси и столови, врати и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zanaetchija - Farbar Riste?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.