Market PROIZVODPROMET

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Прикажете си ја вашата cashback картичка на каса!! :D
Ве очекуваме

Опис

Колонијал Маркет Производпромет ви нуди широк асортиман на прехрамбени и кондиторски производи. Кај нас можете да пронајдете се што ви потребно по најниски цени. Ние располагаме со прехранбени производи и разни безалкохолни и алкохолни пијалоци, производи за лична хигиена како и свежо овошје и зеленчук. Ние сме лоцирани во цв.Николе. 
Повелете посетете не!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Market PROIZVODPROMET?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.