OMEGA-DENT Gevgelija

Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback + 10% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис

ОМЕГА ДЕНТ - ОРДИНАЦИЈА ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА
Нудиме секаков вид на стоматолошки услуги:

 • пломбирање на заби со најсовремени материјали
 • ендодонско лекување на заби
 • чистење на забен камен, полирање
 • белење на заби
 • екстракции
 • порцелански коронки и мостови
 • безметална керамика
 • протези
 • циркони на заби
 • вампирски третмани
 • мезотерапија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OMEGA-DENT Gevgelija?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.