Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

„Елит Софа" е македонска компанија за производство и продажба на ексклузивен тапациран мебел произведен по италијанска експертиза. Софите и гарнитурите се изработуваат во 100% природна, италијанска, телешка кожа или во повеќе видови на квалитетен микрофибер или штоф.
При изработката „Елитте софа" користи висококвалитетни италијански материјали, а квалитетот, удобноста и дизајнот се во фокусот при создавањето на секое парче мебел, за кое се изведува најцврстата конструкција, поради што производите се со 10 години гаранција.
Во салонот „Елитте софа" во Визбегово се изложени над педесетина модели на гарнитури, со што компанијата нуди најголем избор на модели достапни веднаш. Времетраењето, пак, за испорака на порачките, изнесува само 2 до 3 недели од моментот на порачката. Тоа се должи на експресивноста и посветеноста на вредниот и искусен тим, составен од работници со 20 годишно искусво во областа, стекнато во најреномираните фабрики за мебел во Италија.
Компанијата го приспособува секое парче мебел на потребите на клиентот, па така, за секоја гарнитура постои опцијата да се прилагоди на стилот, вкусот и просторот, со што од еден модел можат да се изведуваат повеќе модификации и димензии, да се вградуваат механизми, и да се избере материјалот за тапацир.
Фабриката започна со работа во ноември 2012-та година и од тогаш произведува мебел за пазарите во Македонија и во повеќе земји од Европа.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ELITTE SOFA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.