Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Изработуваме секаков вид на мебел по мерка ( кујни, спални, плакари, ТВ комоди детски соби и слично) со предходна визуелизација во 3-Д програм по најефтини цени.
Побарајте не на телефонскиот број 070/324-277, доаѓаме во Вашиот дом, земаме мерка и останатото е наша грижа.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mebel po Merka?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.