Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Cashback програмата не важи за лековите кои се издаваат на позитивната листа.

Опис


Аптеката располага со сите потребни лекови кои можат да се набават со лекарски рецепт, лекови што се купуваат без рецепт, чаеви, палета производи наменети за деца како и производи од областа на здравата исхрана. 

Вработените во аптеката имаат тесна соработка со целиот персонал на ПЗУ Прим. Д-р Самарџиски со цел навремено информирање за сите новини во областа на фармацијата, како и информирање во врска со дозирањето на лековите, следење на несаканите дејства, контраиндикации и индикации, а сето тоа носи бројни придобивки во давањето на здравствените услуги.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEDIFARM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.