Hotel Izgrev - Shtip

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 7 - Хотел и ресторан по 6500 MKD Купување
  • 2% + 1 Кетеринг / Catering по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


Членските предности за прослави и свечености се одобруваат исклучиво ако се договорени пред одржување на прославата. Ви благодариме за разбирањето.

Опис

Хотел Изгрев Штип преставува семеен хотел со традиција која датира од 1982 година и ние се наоѓаме на влезот во градот со прекрасен поглед и панорама на Штип, расополагаме со сали и простории за организирање на деловни ручеци, семинари, секаков вид на семејни веселби ( свадби, матурски, веридби и сл. ). Располагаме со 30тина легла, кој во догледно време ќе биде зголемен капацитетот за сместување. Од пред 2 години започнавме и со кетеринг услуги вклучувајки храна, шатори и секаков вид на инвентар во Штип и околните градови.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotel Izgrev - Shtip?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.