Hotel Izgrev - Shtip

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 7 - Хотел и ресторан
  • 2% + 1 Кетеринг / Catering
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Членските предности за прослави и свечености се одобруваат исклучиво ако се договорени пред одржување на прославата. Ви благодариме за разбирањето.

Опис

Хотел Изгрев Штип преставува семеен хотел со традиција која датира од 1982 година и ние се наоѓаме на влезот во градот со прекрасен поглед и панорама на Штип, расополагаме со сали и простории за организирање на деловни ручеци, семинари, секаков вид на семејни веселби ( свадби, матурски, веридби и сл. ). Располагаме со 30тина легла, кој во догледно време ќе биде зголемен капацитетот за сместување. Од пред 2 години започнавме и со кетеринг услуги вклучувајки храна, шатори и секаков вид на инвентар во Штип и околните градови.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotel Izgrev - Shtip?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.