Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% На вашата набавка

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Како успешен бренд, „МИН-ЕКС“ постои на нашиот пазар од 1995 година.

Во делот на малопродажба, „МИН-ЕКС“ има 12 маркети.

Императив на фирмата е заштита на интересите на своите купувачи, деловни партнери и вработени. Важен елемент за развојот на фирмата е прилагодувањето на пазарните трендови, потребите на пазарот и емплементацијата на потребните стандарди.

Секој маркет претставува своја организациона единица која ги пружа најдобрите услуги според условите за работа правејќи потрошувачите секојдневно да се потпираат кон врвниот квалитет за кој во минатото се добиени бројни препораки.

 

Новитетите во МИН-ЕКС претставуваат секојдневна алка по која се водат потрошувачи и партнери, со организирање на постојани акции, наградни игри и ниски цени. 


Енергичноста на секторот за човечки ресурси како во оделот за малопродажба така и за големопродажба помага во реализацијата на афинитетите и плановите на МИН-ЕКС но и на лојалните партнери и потрошувачи. Способноста навреме да се исполнуваат работните обврски во поглед на испорака било на услуга или производ е клуч за постојан успех.

Квалитетот на услугите во МИН- ЕКС е изграден врз дваесетгодишното искуство со трговија и услуги правејќи ги едни од водечките на регионот.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.