Sistina Ophthalmology

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на пултот за наплата за скенирање!

Систина Офталмологија во Македонија постои од 2010-та година, и е првата очна болница која дијагностички и хирушки ги третира сите проблеми со видот и со примена на индивидуален пристап. Во 2015-та преку партнерството со најголемата универзитетска клиника Свјетлост Загреб, технолошки го надгради и зголеми обемот на своето работење преку отворање на Одделот за рефрактивна хирургија. Од 2017-та, „Систина Офталмологија“ се проширува со свој центар во Битола, а од неодамна и во Тетово и Гостивар.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.