South Side Cocktail Bar

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

На 15/02/18 Струмица го доби првиот cocktail bar, место каде во прекрасна и опуштена атмосфера, дружбата со пријателите добива нов елемент, вкусувајќи ги различните коктели кои може да се најдат низ целиот свет! Повелете! #ДојдиНаКоктел
Локација: Наспроти малиот парк во Струмица!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од South Side Cocktail Bar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.