Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ТО-КА е реномирана продавница за обувки за сите возрасти. Располага со производи од повеке домашни и странски производители на обувки, како и кожна галантерија.
Препонатливи сме по високиот квалитет на производите, големиот избор на модели како и по пристапните цени за истите.
Повелете Ве очекуваме

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TO-KA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.