Cashback & Shopping Points

  • 5% + 2 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Adidas е мултинационална корпорација основана во Германија, каде што е и нејзиното седиште, која дизајнира и произведува чевли, облека и аксесоари. Станува збор за најголемиот производител на спортска опрема во Европа.

Компанијата е основана од Адолф Даслер во куќата на неговата мајка, а во 1924 му се придружува и неговиот постар брат Рудолф кога компанијата го добива името Dassler Brothers Shoe Factory.

Официјалните Adidas Originals продавници, за кои Sport M е официјален дистрибутер, се лоцирани во Скопје, Тетово, Струмица и Гостивар.

Широката лепеза на производи се состои од опрема за вежбање, секојдневна облека и голема секција со обувки.

 

 

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.