Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашето долгогодишно искуство од 1990 год e докажано со нашата најдобра услуга во градот, а тоа го потврдува задоволството на нашите клиенти и нашите партнери.
 Во нашите маркетите Ви нудиме одличен избор на артикли за секојдневните потреби од големиот и квалитетен асортиман на прехрамбените производи, свежото овошје и зеленчук, свежо месо , алкохолни и безалкохолни пијалоци и др. Тука можете да најдете се на ЕДНО МЕСТО.
За вашите потреби и целосниот арсотиман ке се грижи добрата услуга и топлиот пречек на нашите вработенитени.
ДАШ КОМЕРЦ традиција што траее...
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DASH KOMERC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.