Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

БАГЕТТО ФУД се наоѓа на две локации во Битола во Новиот пазар и во Стара Чаршија. 
Имаме готови јадења, манџи, чорби, традиционални јадења, специјалитети, зимница во тегли (ајвар, мармалад, слатко и сл.)
Исто така имаме и храна за носење.
Ве очекуваме, повелете!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BAGETTO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.