Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на пултот за наплата за скенирање!

Квалитетот на медицинските услуги, врвниот тим специјалисти, современата технологија и позитивните резултати во третманот на пациентите ја поставија „Аџибадем Систина“ - лидер во здравствениот сектор во земјата и регионот.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.