Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на пултот за наплата за скенирање!

Квалитетот на медицинските услуги, врвниот тим специјалисти, современата технологија и позитивните резултати во третманот на пациентите ја поставија „Аџибадем Систина“ - лидер во здравствениот сектор во земјата и регионот.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.