Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 2 - електронски и аудио книги
 • 3% + 4 Кафе библиотека
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник 07:30 - 00:00
  07:30 - 00:00
  07:30 - 00:00
  Вторник - Четврток, Недела 07:30 - 00:00
  Петок - Сабота 07:30 - 01:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36303013

Опис

Stear Ahead е мултимедијална издавачка куќа, која ги обединува сите познати форми на издаваштво, од печатен формат, цд, винил, игри, дигитални производи. На едно место прогресивни бендови и гајминг, како и мултимедијални проекти како како Music adventures. (линк) Оваа куќа воедно ги промовира и најавува новите производи на пазарот, користејќи on line marketing …
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VEZILKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.