Muamer's Coffee shop

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Vo "Meli's Coffee Shop" ima razni vidovi na taze meleno kafe so razlicno poteklo od
Brazil, Kolumbija, Honduras, Gvatemala, Etiopija, Peru. Isto taka ima i razlicni vidovi na kafe za expresso od razlicni brendovi, kako Lavazza, Hausbrand, illy i dr.
Za povke informacii 070 261 365

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Muamer's Coffee shop?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.