HOTEL PANORAMIKA 4*

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Добредојдовте во новиот 4* Hotel Panoramika Design & Spa!
Уживајте во Вашиот престој! Секогаш сте добредојдени во Hotel Panoramika Design & Spa.Welcome to the brand new 4* Hotel Panoramika Design & Spa!
Enjoy your stay! You are always welcome in Hotel Panoramika Design & Spa.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од HOTEL PANORAMIKA 4*?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.