Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Игротека Киндер Планет организира роденденски забави за деца од 1 до 12 годишна возраст.
Едукативни работилници секој работен ден од понеделник до петок.
Можност за користење на следните дополнителни услуги:
- изнајмување на маскоти
- изнајмување на чоколадна фонтана
- изнајмување на машина за балончиња.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kinder Planet?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.