Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Маркетингот претставува клучен фактор за презентација на Вашата компанија.
Промовирањето на Вашата компанија на најдобар начин на пазарот, за нас е предизвик и задоволство да Ви помогнеме со добро смислена и единствена стратегија.
Целта ни е да им овозможиме на нашите клиенти да ги постават највисоките стандарди во маркетингот кои понатака ќе ги водат кон успех и раст на пазарот.

Добрата препорака секогаш носи нови и задоволни клиенти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од eCrypt Marketing?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.