Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Уникатност во зависност од Вашите потреби
Постигнувањето на рамнотежа помеѓу стилот, функцијата и добриот вкус во системите на производство на мебел се предизвик во производствениот процес на компанијата МАР МЕБЕЛ.
Примарната цел на оваа компанија е задоволување и реализирање на Вашите желби, идеи и потреби преку примена на модерните производствени технологии и супериорениот квалитет на производите во целкупниот процес на производство, додека наша награда е Вашето задоволство. Вашата одлука за взаемна соработка Ви донесува слободен избор во обемот на истата , односно:
Изработка на мебел според Ваше идејно решение или проект
Изработка на целосен проект од наша страна во сите фази на производството: идејно решение изработено соодветно на зададениот простор, детален производствен пакет, превоз и монтажа на мебелот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAR-IS MEBEL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.