Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Бутик Абисинија се наоѓа во центарот на градот. Имаме голем избор на облека за мажи и жени за секакви пригоди Бидете секогаш во тренд со бутик Абисинија.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ABISINIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.