Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Cashback попустот не важи за цигари.

Опис


МАРТОНИ Маркетите Ви нудат висок асортиман на прехрамбени производи, пијалоци и сите потребни намирници за Вашиот дом кои се достапни на 5 локации во Куманово.
Повелете Ве очекуваме и уживајте во пазарувањето!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MARKET MARTONI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.