Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Оваа компанија постои од 1991година и располага со квалитетни прозводи како што се Шерпи на Братство Охрид , цел асортиман на производи од Металац - Горњи Милановац и сите бронзени производи што се на Емо Цељ Словенија (шерпи,тави,џезвиња,пекачи и др..) Квалитетен порцелан за ручавање ,шољи за кафе ,украси ,вазни и ќупови,кристални чаши од програм на Бохемија .
Се што и е потребно за една модерна домаќинка да има во својата кујна може да најде во продавница Домаќинка , и да ги искористи своите Cashback предности.
Повелете посететене 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Domakinka?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.