Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Студиото за проектирање “Матрикс“ кое е подружница на основната фирма наменета за образование, има основна дејност архитектура и сите придружни активности поврзани со архитектурата (проектирање на високоградба и нискоградба, проектирање или дизајн на ентериери и екстериери и проблематики врзани со урбанистичко планирање на просторот – урбанизам).

Сместено е во центарот на градот во непосредна близина на зградата на плоштад во Прилеп, во рамките на колективен станбен објект (стан) на улицата „Мице Козар“ бр15 К1/5. 
Во моментов во студиото во редовен работен однос се тројца инженери архитекти кои поседуваат секој посебно лични овластувања за архитектонско проектирање и урбанистичко планирање, издадени од комората на овластени архитекти и инженери. 
Врз основа на овие лични овластувања фирмата од Министерството за транспорт и врски доби лиценца за архитектонско проектирање и лиценца за урбанистичко планирање.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MATRIX?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.