Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

COSY BAR е право култно место во центарот на Скопје (веднаш до Владата на РМ). Место кое ќе Ве забави и реласира, со добро одбрана музика од познати DJ како и со големиот избор на пива и пијалоци, секако и со бпброто мезе и храна. Вистинко место за вапи свечености и инвенти.

Повелете и уверете се.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од COSY BAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.