Mareli Dizajn Kompjuteri

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Mareli Dizajn се стреми да биде извор на практични идеи кои го олеснуваат вашиот живот - да имате повеќе време за луѓето и за настаните кои се важни за вас. Ние веруваме дека секоја иновација, нова технологија и услуга што ги нудиме треба да помогнат за поедноставување, со цел да се направат најголемите животински настани, како и подеднакво важни моменти, да бидат што е можно попријатни.
Ние сакаме да го направиме вашиот живот што е можно попријатен. Ги разбираме вашите желби и очекувања и се стремиме да бидеме поддршка за решавање на проблемот.
Ние ги поставуваме дневните предизвици за да откриеме што друго можеме да направиме за да го направиме вашиот живот попријатен. Ние користиме само докажани практични технологии.
Нашата задача не е да создаваме технологија, туку и да создадеме уникатно искуство за нашите клиенти. Преку едноставни, интуитивни решенија, ние ви помагаме да ја намалите комплексноста, да заштедите време и да ги зголемите вашите шанси да уживате во најблиските пријатели и семејството.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mareli Dizajn Kompjuteri?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.