Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:00 - 22:00
  Недела 08:00 - 14:00
 • Контакт
  tel: +389 48 425 906
 • ID на Трговски Партнер
  36302878
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Месна индустрија „Марфил“ Прилеп е единствената месна индустрија во овој дел од Македонија. Во нејзината производна програма се најпознатите месни, сувомесни прозводи и преработки од месо за сечиј вкус. По најпристапни цени набавете најквалитени сувомесни производи за Вашиот дом, за сите семејни свечености и прослави со Вашите најблиски или Вашите деловни пријатели.
Збогатете ја и разубавете ја Вашата секојдневна трпеза и набавете производи од најефтиниот Деликатес во Прилеп.
Целиот асортиман на Месната индустрија „Марфил“, можете да го најдете во еднствениот Деликатес-продавница за сувомесни производи – „Маркет Марфил“ (Стара Автобуска станица Прилеп). Најквалитетни, највкусни сувомесни производи, по најпристапни цени. Производите на „Марфил“ можат да се најдат во сите поголеми магацини на големо и маркети на територијата на Република Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MIP - MARFIL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.