Smetkovodstveno Biro ADEPTO

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Финансиско сметководство (главна книга, аналитика,пресметка на даноци, завршна пресметка)
Материјално сметководство (калкулации, приемни листи и евиденција во трговија, благајна)
Евиденција на основни средства и пресметка на амортизација
Девизно работење (увоз извоз, девизно плаќање, извештаи за НБРМ)
Пресметка на сите видови даноци
Плаќање на даноци и други налози
Поднесување на документи до УЈП и банки
Пријава-одјава на даночен обврзник
Изработка на годишни даночни пријави
Персонална евиденција
Пресметка на плати
Пријава и одјава на вработени

Регистрација на фирми
Ние се наоѓаме на улица Октомвриска Револуција 34/3 (веднаш до Поликлиника Др. Ѓоше).
Повелете Ве очекуваме.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Smetkovodstveno Biro ADEPTO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.