Mareli Dizajn Ladenje/Greenje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Покрај главната дејност-произвоство на мебел од неодамна фирмата почна да нуди и клима уреди и инвертер клими.Нудиме широка палета на производи од познати марки (брендови) по ниска цена. Без разлика каков бренд барате кај нас ке го најдете.Повелете ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mareli Dizajn Ladenje/Greenje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.