Mareli Dizajn Ladenje/Greenje

Cashback & Shopping Points

  • 8,5% Cashback Deal* Сега 8,5% наместо 1,5% Cashback Валиден од 16.12.2022 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Покрај главната дејност-произвоство на мебел од неодамна фирмата почна да нуди и клима уреди и инвертер клими.Нудиме широка палета на производи од познати марки (брендови) по ниска цена. Без разлика каков бренд барате кај нас ке го најдете.Повелете ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mareli Dizajn Ladenje/Greenje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.