Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Компанијата Водомонт Буѓо се занимава со набавка, продажба и достава на секакви материјали за водовод, санитарија, канализација и парно греење. Почетоците на фирмата датираат од 2004 година. Успешни досегашни години на пазарот. Со оглед на големата конкуренција, секогаш гледаме да сме во тренд со новите продукти и начини на изведба по барање на нашите задоволни купувачи. Главна наша дејност е брендот “ SANICA “ од Турција. Како генерални нивни застапници , располагаме со голем асортиман на цевки и фитинг за водовод и канализација, и комплетен асортиман за греење : радијатори, црево, вентили и тн.
Големиот магацински простор ни овозможува во секое време чување на голема залиха на роба речиси од сите производи, па така се што ви е потребно е брзо и лесно достапно.
Лоцирани сме во Куманово, во центарот на градот, поранешен ,,Тинекс'' позади објектот ,,НАМА'' на самиот паркинг.
Повелете и уверете се во квалитетот, ние работиме за вас.
Со Почит Водомонт Буѓо

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VODOMONT BUGJO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.