Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Macedonia's best Thai Restaurant located in Prilep!
Тајландски ресторан · Паб
Во пријатен амбиент надополнет со прекрасна музика Ве очекуваме да ја пробате нашата оригинална тајландска храна.Единствен ресторан на нашите простори кој ви овозможува да го вкусите мирисот на Истокот.Се наоѓаме на улица Јоска Јорданоски број 27.Ве очекуваме.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BANKOK ORIENTAL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.